// Miss Mustache !

Bonjour!

Welcome to my blog, beautiful strangers. Drop nice words here. Follow me okeyh? :D. 
♡ TAEYANG .. ALIF .. TAEYANG .. ALIF .. TAEYANG ♡




Tagboard




My Melody

<

Kenangan Dulo-Dolu'

CUTI~
STPM
Channel Set Perfume Giveaway by Melangkau Garisan
Camping......Part 3 (Finale)
Camping......Part 2
Camping.....Part 1
Kem yuk
Balaci
Selamat Hari Raya
ALIF♡♡♡

Visit dem'

 Fana
 Auni
 Miya
 Nisa
 Jun



Twitter




The Mastermind

Basecode: Lurve
Editor: Nana Euphemia
Other:

KEBUSY-AN


Assalamualaikum...

Hai. Lame gile xupdate blog. laptop rosakkk.. :'(

lepastu balik-alik je tadi tetibe dapat laptop baruuu.. wuuu. thanks to ayah dengan mak sebab belikan. iloveyouu :*

sebenarnye tak expect pun yg laptop tu tetibe nak rosak kan. baru ingat nanty masuk u baru nak beli yg baru. tetibe belum sempat masuk lagi da dapat da. rezeki. alhamdulillah. hehe

tapi. ayah cakap da belikan laptop ni blajar rajin2. wuuu. dala minggu depan result sem 1 keluar. seram siott. ntah berapa la pointer aku ni. aduhhh. sekali dapat result xbest. wuuuu. xnak repeat :'(

so. tolong eyh kawan-kawan. tolong doakan result aku baik-baik saja. okay x. result cemerlang punya. tolong ya. tolong.. terima kasih :)

sebenarnye kalau xsebab nak kene buat kerje kursus aku pun xheran sangat nak laptop baru ni. lepas ni memamng busy mengadap kerja kursus jela. hujung bulan 3 da kene hantar. arggghhh. ottokae.

nasib baik yang kerja kursus pengajian am tu ade member lame sudi nak buat sama-sama. xdela nanty aku nak kene temu bual sensorang je. ade kawan baru la senang sikit kan nak buat.

KK Seajarah pulak aku buat pasal jahitan je. senang. temu ramah mak sendiri je. kat kedai die tu macam-macam mesin jahit ade. xpayah la susah-susah kan nak pikir buat tajuk lain. tapiii. obviously memang segan la nak temu ramah mak sendiri. kene rakam pulak tu. mampos aku gelak-gelak je ni kangg

dale dengan 5/3 ni ade pengucapan awam lagi. pasal rawatan alternatif pulak tu. da google pun macam xde je teks yg menarik. aduhh. tension betul. macam2 keje nak buat la da masuk sem baru ni.


btw, haritu taeyang datang Malaysia!!! comel kan die. rugi betul xdapat pergi :'(

kalau tak, sebenarnye ade je orang tu nak sponsor pegi concert taeyang. sebab die ingatkan tiket tu 30 hengget je. haha. comel betul perangai. ntah bila masa ntah artis luar negara datang jual tiket 30 hengget je. kalau macam punya murah memang berjuta la orang nak datang. silap-silap budak sekolah rendah pun berani datang beli tiket guna duit raya tahun lepas. hehe

and taeyang sangat baguss sebab die xde pun nak peluk2 pompuan atas stage tu. lepas tu xde pun nak nyanyi bukak-bukak baju macam yg die selalu buat tu. memang die xde pun bukak2 baju mase kat malaysia. yg ade gambar2 tu semua gambar2 lama. bagus kan die. hehe. tu la taeyang sayaaa


dan.. dan.. dan...

bigbang nak buat comeback bulan April niii!!!! wuuuu. can't waitttt

tahu tak kenapa diorang buat mase bulan April? sebab diorang nak aku fokus kat kerja kursus tu dulu. kan bulan 3 nak hantar. sweet kan? hehe


okay. kesimpulannya cuti raya cina ni memang xdapat la nak raya kan. xdapat nak cuti sepuasnya sebab nak kena temu bual orang semua nak siapkan kerja kursus tu. payah kan? tapi macam menarik.tetibe terpikir macam mana la kaq che boley hadap zaman form 6 ni dulu ek? kuat betul semangat.

so. kalau saya xlayan awak tu ampun maaf dipinta la ye. saya memang busy sejak dua-menjak ni. awak pun selalu busy kan. okay la tu. kita sama2 busy. baru la sweet kan.

okay. sekian sahaja. selamat tinggal. babai

Ya Allah. Semoga Nur Syahadatun Azwa bt Azman dan rakan-rakan seperjuangannya yang lain akan memperoleh keputusan yg cemerlang pada 16/2 ni. Aminnnnn




Older Post | Newer Post