// Miss Mustache !

Bonjour!

Welcome to my blog, beautiful strangers. Drop nice words here. Follow me okeyh? :D. 
♡ TAEYANG .. ALIF .. TAEYANG .. ALIF .. TAEYANG ♡




Tagboard




My Melody

<

Kenangan Dulo-Dolu'

ALIF♡♡♡
Happy Belated Birthday To Me :)
Driving License : Final Part
SPM Result
Juwairiah
Driving License : Part 2
Driving License : Part 1
1st Mini Giveaway 2014 by Shad
Super Special Giveaway by Alya Yaya
2014

Visit dem'

 Fana
 Auni
 Miya
 Nisa
 Jun



Twitter




The Mastermind

Basecode: Lurve
Editor: Nana Euphemia
Other:

Selamat Hari Raya

Assalamualaikum.

Hai. Selamat Hari Raya

emm.acane nak start ni?

okay. tahun ni raya kat perak. xbest.. xdpat duit raye pun. hehe. malam raya tu balik sane pastu dengan line yang macam hapeeee. pehhh. terasa macam duduk kat pedalaman sangatt.. :p

pastu xmeriah pun raya first tu.yela. yang balik dua family je. pagi tu pergi raye skit2 ruma jiran2 tu pastu balik ruma tido sampai petang. huhu. bosann.

pastu malam tu pergi shopping kejap kat teluk intan. okay. bukan kejap. lame senanye. aku shopping lagi 2 helai t shirt. huahaha. banyak nau dah tshirt raye aku tahun ni.

pastu habis shopping. makan. balik. tido.

besok pagi lepas mkan tengah hari gerak pegi kelantan boh. makcu perak punye family die belah kelantan ade buat kenduri untuk keesokan harinya. so family aku pegi jela as wakil. lagipun mcam dah xde ape nak buat kat perak tu.

sampai kelantan dah dalam kol 2 pagi kot. pastu tido la.

besok pagi tu makan2 la kenduri semua. pastu petang sikit gerak pulak gi terengganu. haha. kemain cuti2 malaysia lagi tahun ni.

gi terengganu saje2 je. bapak aku cakap sebab dah lame kan xbawak kitorang gi jenjalan. aku x expect ape2 pun senanye. dahle time tu da rancang ngan bebudak ni nak gi beraya sesame. pastu cancel la. beraya la diorang tanpa aku. wuuu.. sedeyyy..

okay. sampai ganu dah nak maghrib kot camtu. pastu sewa le hotel sume. siap2. gi makan. nak cri kedai makan kemain payah bhaii. 2,3 kali macam men pusing2 je kat tmpat same. raye kan. banyak kedai xbukak. akhirnya jumpe. makan2. balik hotel. tido.

okay. besok pagi tu baru berjalan satu k.terengganu tu. lepas check-out hotel. pegi la jalan2 kat pasar payang. shopping2 kemain lame bhai. penat eden. dahle pakai wedges kemain tinggi.

nampak betapa gagahnye aku pusing satu pasar tu dengan ni. hehe

sambil2 tu tengok2 la bebudak ni post gambar beraya tanpa aku.okayy. sedih tau. bahagie nau pulak diorang kan.
okay jeles :p

okay. kat pasar payang. shopping la ape2 yang patut. situ kan banyak batik so aku pun mengambil la kesempatan membeli satu kurung batik. eh? ntah. ape name die. tapi lawa la. aku punye warna biru. mak xingat la pulak die amek warne ape.

pastu kat situ je dah berejam. sampai ke 2 petang kot. dah puas shopping2 sume baru la gerak balik. pastu sebelum tu singgah dulu kat laut mane ntah sebab budak kecik tu nak sangat mandi laut. dah lame katenye xmandi laut.

bahagie hidup dapat air

yang ni bajet2 hang tuah kot nak duk kat atas tu. haha

dan aku yang xde keje ni pergi la buat menatang ni. 

okay. ni namenye dah rindu gile nak mampus kan. macam dekat seminggu xdpat contact kan time tu. tu yang jadi macam ni ni. walau xcantik. tapi usaha tu ade :p

habis mandi laut. gerak la balik melaka. time tu dah pukul 6 lebih dah. sampai melaka kol 1 pagi mcam tu. aku keje makan tido jela dalam kete. sampai saket pinggang dok dalam kete laame nau kan. sabar jela.

pastu. xhabis lagi ni. bile dah sampai melaka tu memang pagi tu pergi beraya la kan. yang semalam tu xdpat join pastu pergi jela hari lain. angkut sekali budak2 ni naik satu kete. haha.

merayau sampai crystal bay bawak ke umbai patah balik merlimau. balik da petang gile nak ke maghrib. alep dah membebel. haha. katenye

"kau dah dapat kereta kemain jauh kau merayau eh. balik cepat"

haha. da ade kete memang le kene pergi jauh2 kan. kalau x sia2 jela tuang minyak kete tu banyak2. hehe. kalau nak jalan dekat2 jalan kaki jela :p




okay. rinduuu. ntah bile le dpat lepak2 macam ni lagi ek. denin tu cuti dahle xsame. benci betul :')

dan akhir sekali. ni la rezeki untuk ini tahun. haha. alhamdulillah. terima kasih semua :)

wuuuuu :)

sekian sahaja cerita raya saya untuk kali ini. petang ni dah balik hostel. malassnyeeeeee.

akhir kate, Selamat Hari Raya buat semua readers. Maaf Zahir Batin. terima kasih kerana sudi membaca dan menjengah blog ini. maaf jika ada ayat yang terguris hati sesiapa. kita ni manusia biasa. kadang2 xsedar kalau ade sakitkan hati orang. so kosong2 la ye.:)

sekian. terima kasih. assalamualaikum :))



Older Post | Newer Post