// Miss Mustache !

Bonjour!

Welcome to my blog, beautiful strangers. Drop nice words here. Follow me okeyh? :D. 
♡ TAEYANG .. ALIF .. TAEYANG .. ALIF .. TAEYANG ♡




Tagboard




My Melody

<

Kenangan Dulo-Dolu'

memorable night ^,^
End Year Giveaway by HanaNabyllah dan kawan-kawan
First Giveaway By Atiqah Jaidin and Arrien Amani
The First Giveaway By Ken , Atiqah & Zack
yespyem gap
Kem Kecemerlangan Siri 2 - Team A
Cik Tikus
New Look
Kawaii Giveaway By Arina Azman
Kpoppers Giveaway by Nanafana and Arina Azman !

Visit dem'

 Fana
 Auni
 Miya
 Nisa
 Jun



Twitter




The Mastermind

Basecode: Lurve
Editor: Nana Euphemia
Other:

Rinduuuuuuu.. :*

Assalamualaikum..

Sebenarnye aq tengah xde idea nak tulis pasal apee..

tapi tengah bosan sangat nie..cuti sekolah kan..dok ruma jee..pastu kebosanan tu melanda landa..

pastu aq pun bosan bila bukak blog tengok cite yang same jee..haha

Hmm..bila dah dok sensorang nie memang sume orang aq nak teringat laaa..rindu budak dorm..rindu dorm..rindu prep..rindu cikgu..rindu nak lepak2 at dorm..rindu nak story morry..rindu nak gaduh2 , jerit2pastu kene marah sebab bising sangat..haha...rindu semuanye..



aq rindu gile minah niey..effa..jiran sebelah katil..haha ! rindu nak tydo ngan die..peluk2 die..cite2..wat jahat..haha..sume la !


haha..niey lagi..rindu kaq che ! rindu arissa !

kaq che ! rindu nak gaduh ngan akaq , mara2, nak jerit2..men badminton malam2..tgok movie..kongker laptop akaq, nyanyi2, ponteng prep , lari dari azreen, ngumpat2 alip, lepak prep f6,cite2, cari barang..pastu marah akaq..cari barang sendiri pun xjumpe..haha..selalu kan macam tu?..haha..banyak sangat la pulak nie.. alaaaaa..rindu ! cepat la jemput kite kat kesang nie..bawak kite jenjalan..bosan au..


haha..nak jugak letak gambar nie..aq rase aq macam comel sangat dalam nie..haha..rindu budak sebelah tu jugak..tapi die xrindu aq..hmm..nak wat camne kan..redha jela..aq je yang selalu rindu orang..orang xrindu aq pun..haha.. :P


bebudak juwairiah ! rindu semuanye ! xtahu kenape gambar nie kabur..xrety tangkap betulla..


eh? macam mane yang nie pun boleh sesat nie? haha..
teringat mase wat menatang nie..sume excited nak wat name masing2..yang ade laki sume nak wat name laki masing2..sanggup xturun makan wat menatang nie..yela sebab nak kena siapkan masa tu jugak..malam kan ade bbq..pastu besoknye nak balik pulak..

memang tekanan wat menatang nie..dahla kene teliti habis..1st wat dah siap susun nak gi bilik iron nak soh ecah ironkan bagi die melekat kan..pastu time nak keluar tu boleh pulak tangan aq terlanggar pintu..habis berderai semua jatuh kat lantai..kene wat balik..pastu dah buat kali kedua..dah sampai bilik iron dah ni..tunggu turn nak iron..letak arr atas katil..sekali..ecah duduk atas katil tu..die xpasan..hancur lagi menatang tu..dah terkeluar dari landasan..haha..kene wat balik..tension tol..bebudak nie pulak kemain biadap nganjing..cakap "xde jodoh laa..asyik hancur jeee.." haha..hawaw ek? kali ke 3 wat baru okay..aq letak menatang tu bawah katil..kat lantai..takut ade orang langgar lagi kan..ecah cakap besok die ironkan..sebab dah xsempat dah..nak gi semayang maghrib dah time tu..esok tu ade lagi bebudak nie yang staykan..just beberapa orang je yang balik..

pastu besok lain pulak cite..tengahari tu aq datang asrama nak amek buku teks..dah pulang buku teks baru gi amek menatang ni pulak..tengok2 lawa je dah siap kan..sekali adik aku pegang..menatang tu dah terpatah 2 pulak..okay cun..nampak x memang xde jodoh tu..haha..balik tu aq iron la balik..kalau tengok betul2 belah tepi kiri tu cacat sikit..ntah problem iron kot..sebab dah banyak kali iron or iron rumah ni power sangat kot..tu yang jadi macam tu..haha..redha je la..

haha..panjang2 cite sebab menatang niey je...sengal..

last..last..aq rindu bigbang..




xtahu kenape..rindu diorang..i miss all 5 of them ! bile diorang nak wat comeback niee..






 Lovesss :*

k daaa..bye !



Older Post | Newer Post