// Miss Mustache !

Bonjour!

Welcome to my blog, beautiful strangers. Drop nice words here. Follow me okeyh? :D. 
♡ TAEYANG .. ALIF .. TAEYANG .. ALIF .. TAEYANG ♡




Tagboard




My Melody

<

Kenangan Dulo-Dolu'

Miracle In December Giveaway
Super Duper Awesome Giveaway by Hannan
Last Giveaway In 2013 @ dakwahmahabbah.blogspot.co...
Rinduuuuuuu.. :*
memorable night ^,^
End Year Giveaway by HanaNabyllah dan kawan-kawan
First Giveaway By Atiqah Jaidin and Arrien Amani
The First Giveaway By Ken , Atiqah & Zack
yespyem gap
Kem Kecemerlangan Siri 2 - Team A

Visit dem'

 Fana
 Auni
 Miya
 Nisa
 Jun



Twitter




The Mastermind

Basecode: Lurve
Editor: Nana Euphemia
Other:

2014

Assalamualaikum..

Dah nak habis dah tahun 2013..sekejap gile mase berlalu..

papepun tahun 2013 memang best..senior kan..mesty la best..lagi-lagi senior hostel..haha..lagi gempak men buli-buli..

2013:
-time orientasi kemain membuli lagi budak2 baru.. aq leader kumpulan 5 kot..conduct anak2 kecil..dengan kaq nisha sekali..time sukaneka paling best la..kesian mate basah kuyup kena siram.. haha..ingat lagi.
-gile2 ngan akaq dorm..mule2 kemain xsuke.. rapat ngan kaq nisha tu je..pastu kaq nisha,kaq che gaduh sesame sendiri sampai kaq nisha nak tukar dorm dan seterusnye keluar asrama..
-kelas tambahan sepanjang minggu..xcukup kelas tambahan ade seribu satu bengkel pulak..kalau minggu balik memang jarang la nak tengok aq ade kan..
-lepak bilik kaunseling sebab malas nak belajar time subjek yang bosan..haha..bagus ark? ponteng kelas lepak kaunseling.
-buat cuti sendiri mase pilihanraya..rupe2nye yang cuty semua budak sugizz jee..kecuali wardah..haha..terbaek..
-kene prank mase befday dengan budak dorm sendiri.penuh dengan bedak,minyak..hm.
-meniaga sama2.. IBNU SINA's KITCHEN kan.. siap menang..kedai dengan kutipan tertinggi..tapi untungnyee sikit je..haha
-mengenal erti sahabat sebenar masa kes syera tu.. *ceh ayat aq..
-petang2 men bola jaring sesame..kalahkan budak bawah..
-siap ade kes gaduh ngan junior..junior terlebih biadap..
-ngasai sesame nak siapkan homework..lebih banyak meniru daripada buat sendiri..aq la tu..hehe..thanks denin.. :P
-kene tipu dengan kaq che..cakap nak kluar asrama tapi xpun..biadap !
-curang dengan lekiu ! niey paling best la.. berminggu xbelajar sebab tolong kasturi jee..haha
-menggedik dengan abang dewan makan.. tapi belakang2 kemain kutuk lagi.. lagi2 masa diorang baru masuk.. semua xkena..masak xsedap, pinggan-cawan basuh xbersih, makan bubur-koko krunch dalam pinggan,xde mangkuk..haha..mengarut betul.
-gaduh ngan kaq che.
-puasa sama2.. gy bazar sama2.. berbuka sama2.. paling best malam last.. siap pasang lagu raya lagi malam tu..
-masa nak raya tapi ade kelas tambahan..semua bekerjasama wat surat bantahan hantar kat HEM sebab xnak balik asrama masa cuty raya tu.
-pergi beraya sesame..naek motor ngan sayang aq..effa-syera..haha.. best !
-prank effa..sampai innalillah dah katak tu..
-gi kem modal insan yang berjaya manjadikan aq seorang insan yang bermodal. :P
-tengok wayang dalam dorm..online sume 100% bantuan dari lappy kaq che
-buat jahat sesame..ponteng prep petang..hari2 pulak tu..malam..kenkadang jee
-jamuan akhir tahun.. xpuas hati ngan cikgu sebab kitorg lagi sekali kene terlibat dalam pengurusan majlis..sepatutnye semua form 4 yang buat.. nampak xkepercayaan cikgu pada kitorg kat situ?
-makan2 dalam dorm..siap buat kitchen kat belakang tu.. dengan ade heater, biskut2, roti, sambal..nasib baik xbawak periuk nasi sekali
-paling best masa spm..selamba gadak kehulu kehilir dengan fon kat tangan..masuk dorm mesty sume atas katil muke sume ade nur..
-malam bbq.. mase prankkan denin..best ! ^.^v

haha ! panjang senarai..tajuk 2014 yang lebihnye 2013 je..haha..mana yang terlepas pandang tu biar jela..xpenting kot..sebab tu xingat..

tapi memang bestla.. 5 tahun dok asrama..memang pengalaman at asrama la paling best kan..rugi sebenarnye sape2 yang xpernah merasai pengalaman jadi budak asrama..haha..maybe nie hikmah die..dulu aq kemain xnak lagi dok asrama..takut konon..ngarut jee..kalau kite xkacau die xkacau arr..janji iman kene kuat..xley nak takut sangat..berani sangat pun xley..wat biase jee..okey aq terasa seram pulak skarang..

plan 2014 xtawu lagi..yang pasti bulan 1 nie gy amek lesen kete..ayah tu memang tau..iye2 cakap lepas exam..xde pun..jadi penganggur terhormat aq kat ruma..bangun pagi-lepak depan tb jap-kemas sikit2-mandi-basuh baju-masak-makan-sidai baju-tido balik atau lepak jee dalam bilik men laptop.. dah macam suri rumah dah aq..dah boleh kawen arr niee..haha.. note: pagi aq tu kol 10-11 tau..bukan 7 or 8.. haha.. teruk tol..tarik balik..belum boley kawen laagi.. :p

nak gy study overseas boleh x? makcu aq cadangkan amek law.. sebab aq sejarah,bm,bi aq boley score.. kaq che pun soh amek law jugak..siap ajak gi u yg same..UM.. haha.. mampos laa.. meletop kepala hotak aq nak study law..terguling-guling kang..

senanye aq pun xtawu aq nak jadi ape? terukkan ? yela sebab bagi aq jadi pape pun boley..janji halal..

tapi..xley gak..nanty kalau xkene pun xleyy..aisshh.. ntahla..nanty2 la pikir lagi..

tapi haritu aq mimpi aq dapat form 6..bapak scary gile.. xkisah pun senanye tapi lebih kepada xnak la.. tapi xkisah pun..tapi..tapi..tapi..kalau dah nasib dapat form 6 terime jela kan..tapi..xnak..tapi.. selalu yang aq cakap xnak la yang akan dapat..okay.. nak la !

and now ! i'm waiting for 31/12/13.. anniversary kite dengan yayang kitee.. ntah hapee le die nak wat.. kate nak main piano.. ntah ye2 je tu kang..papepun korang doakan jela kitorang bahagie selamenyee ea.. hope sampai la ke jinjang pelamin 2 or 3 tahun lagi maybe..haha..kemain gatal nak kawe awal haaaa..

hm..kay la..jam dah menunjukkan 12:51.. tydo time.. chow dulu.. bye.. assalamualaikum XD

dear 2014. please be nice to me.. thank you


Older Post | Newer Post