// Miss Mustache !

Bonjour!

Welcome to my blog, beautiful strangers. Drop nice words here. Follow me okeyh? :D. 
♡ TAEYANG .. ALIF .. TAEYANG .. ALIF .. TAEYANG ♡




Tagboard




My Melody

<

Kenangan Dulo-Dolu'

End Year Giveaway by HanaNabyllah dan kawan-kawan
First Giveaway By Atiqah Jaidin and Arrien Amani
The First Giveaway By Ken , Atiqah & Zack
yespyem gap
Kem Kecemerlangan Siri 2 - Team A
Cik Tikus
New Look
Kawaii Giveaway By Arina Azman
Kpoppers Giveaway by Nanafana and Arina Azman !
GD Gila !

Visit dem'

 Fana
 Auni
 Miya
 Nisa
 Jun



Twitter




The Mastermind

Basecode: Lurve
Editor: Nana Euphemia
Other:

memorable night ^,^

Assalamualaikum..
gua dah merdeka bro ! huahaha..
no more homeworks,no more heavy textbooks,no more exam pressure andd no more everything yang berkaitan ngan skola laaa..haha ! v,v
bak kate syera pun "pasni dah boleh fokus kat pakwe je"
sengal !

nasib baik gua xpat PLKN der..tapi xtau la pulak next chapter ke kan..halaaa..
kalau boleh xnak pun..xnak kay..xnak ! haha

haha..pasni dah xjumpe dah bebudak kelas , asrama yang gile2 nak mati tu..huuu..rinduuuu..

malam last tu papa jam ade wat bbq untuk kitorang bebudak spm la..
sumpah best sangat sebab pagi tu aq punye kelas paper last..so malam tu macam enjoy sangat2 la kan..haha..

gambar pun curi kat fb papa jam..kat eikin ade tapi xamek lagi..

bbq ni wat at aspuri..at uma cikgu je..so bebudak laki sume datang lepak situ..wat kitorg2 je kan.xkan nak wat kat dewan..buang masa je..


 bbq in the making


TADA !

sambil2 bebudak laki tengah memanggang ayam2 tu sume..kitorang lepak2 je depan tv tengok movie hapee ntah..nak tolong at dapur memang dah penuh..cikgu pun suruh tunggu je dulu..so kitorg layan la diri sendiri..huhu..

ni la rupe bebudak yang kemain melepak tengok tv..haha..terok tol perangai..




yang ni pekerja2 di dapur..
rajin ark? yang sebelah tu jadi tukang makan jewla..

lepak2..dekat kol 10 kot baru siap sume..buang masa betul..

so it's makan time !

haha..muke sume happy je dapat makan..lapar woii..dari petang xmakan..kol 10 baru dapat makan...tau x betapa seksanyaa..haha..*ayat xley blah

dah habis makan ape lagi....snap2 la cite die..huhu




dekat kol 1 baru habis..pastu mama pda ade bagi cenderahati sorg 1 soh simpan jadikan kenangan..aq ade 2 menatang tu..satu denin punya..boleh tertinggal pulekk..

the best part malam tu mase prankkan denin..kebetulan hari tu bezday die..memule die xnak join pun bbq tu..aq yang pakse..yela..nak kenekan die kan..haha

time da nak bersurai tu..bebudak dorm aq sume kuar dulu..eikin ngan kaq che dah siap2 barang nak simbah at die..syera bajet2 je borak2 ngan die dulu..aq pegang menatang yang cikgu bagi tu..die punya la aq pgang..then gi kat kaq che..kitorang membelakangkan die..so die xnampak la ape yang kitorg cube nak wat..then eikin bagi bende tu kat kaq che n...kaq che pun simbah la atas pale die...betul2 atas pale weyh..sial busuk gile..kene milo basi seminggu..haha !

aku ngan kaq che terus lari sekuat hati naik dorm..denin kejar dari belakang..aq paling bising la..biasa arr tu kan..masuk dorm kunci pintu pastu sumpah nak termuntah gile..BUSUK SANGAT ! die lalu depan dorm pun bau kemain kuat..denin dah muntah non stop..pehhh..kalau aq jadi denin pun memang aq xtahan..milo basi siak..seminggu lak tu..selekeh gile ! haha..

pastu eikin masuk dorm..aq pelik asal die pun kene..rupenye denin peluk die tadi..denin nak termuntah sangat mase tu..eikin pun merelakan..die jenis cepat kesian kan..aq ngan kaq che je otak firaun sikit..haha..

tapi memang kesian la tengok die..malam tu jugak die mandi..yela..xkan nak tunggu besok kan..muke tahan marah je..haha..tapi xpekan..besday kan..bukan selalu kene camni..tahun nie last..pasni dah xkene lagi dah..tapi aq rase banyak2 bezday prank denin paling teruk la kot..yang lain sume macam biase2 je..nampak x?tu la tande sayang lebih tu..haha

hmm..pastu dah macam okay sikit  tu..emosi pun dah stabil..so sebabkan xley tydo lagi..kitorang sambung tengok movie at lappy kaq che..ntah ape cite ntah..xseram langsung..terkejut je lebih..indon punye cite..kol 2 lebih baru tydo..tydo sebelah denin..haha..peluk2 die..ngeee..

aq balik keesokan harinye..bebudak niey ade lagi yang stay..tau2 je..malam tu diorg ade makan2 lagi..order pizza yang baru bukak kat merlimau tu..pehh..nyesal balik awal..

kemain muke semua kelaparan..haha..

hmm..sampai situ jela memori kitorang hidup bersama selama 5 tahun..pasni xtau la bile lagi boleh jumpe..ahh..rindu sumenyee..pasni sume wat haluan masing2..xtau la kalau jumpe kat U yang sama nanti kan..tu memang jodoh panjang la tu..haha..

kay la..panjang sangat entry kali ni..gtg..tydo dulu..dah malam nie..bye


Older Post | Newer Post