// Miss Mustache !

Bonjour!

Welcome to my blog, beautiful strangers. Drop nice words here. Follow me okeyh? :D. 
♡ TAEYANG .. ALIF .. TAEYANG .. ALIF .. TAEYANG ♡




Tagboard




My Melody

<

Kenangan Dulo-Dolu'

Kelas Raya
Kaq Che,Birthday,DM & RAYA ! :D
Half Year Giveaway by Nafaa
I'm The Winner !
Giveaway Ramadhan By NabilaMedan
K.O.R.E.A
Kpop Bookmark Giveaway by Nafaa
Lelaki
Curang !
Hangout ~

Visit dem'

 Fana
 Auni
 Miya
 Nisa
 Jun



Twitter




The Mastermind

Basecode: Lurve
Editor: Nana Euphemia
Other:

Growl Ghost

Assalamualaikum..

haih..kecoh at twitter pasal penampakan hantu dalam mv growl tu..



memula tengok memang xperasan pun..dah kecoh2 niey pastu aq tengok lagi sekali baru perasan menatang tu adew at c2..pasang HD baru laa jelas kelihatan..ngeee

orang cakap maybe crew at situ..tapi...pulak diew nak diri jew at situ buat muka scary cam tu kan..cam xdew keje lain pulak nak dok tercongok at situ..kan3..


gilew ? shoot kol 8 malam sampai 3 pagi ? patut la pun


SM niey pun sengal xbertempat..orang dah cakap tempat tu memang scary,nak jugak wat shoot at c2..save bajet kerrr?


Indon niey wat lawak pulekkk..sengal..

untungla exotics..laki2 korang sume dah kene kacau..
maybe hantu tu pun nak jadi exotics jugak kowt..ingat diew dah maty xdew perasaan kew?
roh xaman..biasa la tuuu..haha..

P/S : MV niey diorang buat masa puasa kew sebelum arr?tapi....kalau hantu pun..xkan la muncul banyak kali kan?bukan kew hantu2 niey muncul sekelip mata jew..haha..no komen...bye !


Older Post | Newer Post