// Miss Mustache !

Bonjour!

Welcome to my blog, beautiful strangers. Drop nice words here. Follow me okeyh? :D. 
♡ TAEYANG .. ALIF .. TAEYANG .. ALIF .. TAEYANG ♡




Tagboard




My Melody

<

Kenangan Dulo-Dolu'

Kem Kecemerlangan Siri 2 - Team A
Cik Tikus
New Look
Kawaii Giveaway By Arina Azman
Kpoppers Giveaway by Nanafana and Arina Azman !
GD Gila !
1st Giveaway by Zack
Abang DM
1st Giveaway for Kpopers By Arina & Aireen
Growl Ghost

Visit dem'

 Fana
 Auni
 Miya
 Nisa
 Jun



Twitter




The Mastermind

Basecode: Lurve
Editor: Nana Euphemia
Other:

yespyem gap

assalamualaikum. hai..

lame xmengupdate..budak yespyem kan..busy la sikit..niey pun tengah spm ade mase lagi nak update blog ah..

xpe la kan..xkan 24 jam nak study jew..

yespyem so far boley lah tahan susah die..tahun niey macam banyak gile soalan aras tinggi..macam hapee je la..especially account paper 2 lah..siot tol..nak menanges aq lah..

balik tu straight kol my mum tapi xangkat pun..lepas maghrib tu baru dapat kol tapi yewla..miskol..aq xangkat..then aq kol la balik..ayah yang jawab..kemain banyak soalan lagi..aq cakap susah kemain xnak percaya lagi..boley2 diew cakap bende tu senang..last2 aq cakap 

" yela ayah ! senang..senang sangat ! "

pastu baru lah die cakap

" kan ? senang kan ? mane ade susah.. haha "

okay..comel gile perangai..macam die je yang amek paper tu..tapi..lepas diew dah cakap macam tu barulah aq xdew la rase down sangat..baru macam tenang sikit hati niey..haha..i love u papa !

yang eikin pulak kemain lagi cakap aq bergayut ngan bapak aq macam bergayut ngan pakwe..well..my father is everything la..xdew nye macam pakwe2 niey..lagi sweet daripada aq cakap ngan pakwe aq tau..haha..xcaye gi tanye alip..macam mane kalau aq cakap ngan die..haha..

alhamdulillah la account punya paper 1 sangat senang..aras rendah seyh..haha..suke hati aku..

okay...stop cite pasal pekse..jom cite pasal kpop jawp..haha

weyh ! WIN dah habis kan ? A Team menang..yeah ! as expected !

sapew yang tepi sekali tu?belah kanan..yeah ! mino ! hubby baru kite ! haha

okay memang xcaye diorang boley menang..tapi lagu self-compose diorang memang daebak kan ?suke sangat..

tapi sedih jugak ngan b team..kesian diorang..YG niey memang kejam sangat !


macam sedih sangat bile baca lirik lagu time b.i rap tu..lagi2 bila b.i nanges,2ne1 pun macam nak leleh jugak n yang lain pun same..yang team a kat belakang stage tu lagi la kemain sedih..syiot la..friendship diorang..adoi..sedih..

 mino paling arr..kememeh gile..sampai atas stage mase nak umumkan pemenang tu pun die nanges lagi..atoaii..yang lain sume dah macam boley la cover jugak..die je yang over2..adoiii..mino..mino..harap jew swag la..hati lembut jugak...haha

okay..tutup cite pasal winner..tunggu diorang punya official debut je lah pasni..

pastu hubby kite dah wat single baru kan? RINGA LINGA ! yeah ! 

" my name is T to the A to the E (to the) Y to the A N G "

haha..gile ! balik ruma aq kemain straight download lagu ngan mv die sekali..haha..

yang jantan niey pun gile au..dari R&B dulu tetibe je larh masuk hiphop..kemain lagi haa..nasib baik diew memang best ! haha..swag sangat ....

dance die memang terbaik..memang ikut je flow lagu tu..haha..best sangat ! 

nak jugak gd niey pun ade sekali..bagikann..

niey baru single..album penuh keluar january tahun depan katenye..adoii..nak kene tunggu lagi..malang betulla..

blog niey pulak memang tunggu mase je nak salin kulit niey ah..tunggu la lulu stan niey buat blogskin taeyang pulak..memang straight to the point aq tukar..haha

pasni T.O.P pulak comeback..haish..macam2..nasib baik la dah nak akhir tahun la..

teaser image xley blah..ntah amende setan la die bawak tu..

okay..so just waiting untuk top punya comeback pulak..nasib baik xlama macam taeyang tu..berjanggut aq tunggu baru lah keluar..haha..

kay .. dah la tu azwa ! gy study please ! minggu depan math,syariah ngan addmath tau !

just 6 paper to go.. pray for me kay

okay..chow dulu..bye !




Older Post | Newer Post