// Miss Mustache !

Bonjour!

Welcome to my blog, beautiful strangers. Drop nice words here. Follow me okeyh? :D. 
♡ TAEYANG .. ALIF .. TAEYANG .. ALIF .. TAEYANG ♡




Tagboard




My Melody

<

Kenangan Dulo-Dolu'

Curang !
Hangout ~
Hikayat Puteri Hang Li po Abad ke-20
Soalan Cepumas yang perlu dijawab :)
It's Over ! wuuyeeahh
Happy Birthday...Azwa
Stalker ♥
Hansel and Gretel
I'm Happy..:D
I'm hurt..again..:'(

Visit dem'

 Fana
 Auni
 Miya
 Nisa
 Jun



Twitter




The Mastermind

Basecode: Lurve
Editor: Nana Euphemia
Other:

Lelaki


Assalamualaikum...

today entry nak cite pasal lelaki or boys...sapew laki cepat angkat tangan ! okay pandai ! haha

emmm..actually aq baran gilew dengan sorang budak laki niey..diew dulu couple ngan sorang member aq niey..okay perangai memang sumpah baik gilew aq cakap kau..bila aq tengok cara diew layan member aq tu aq dapat rasa yang diew tu boley jage member aq..tapi sangkaan aq salah sekali..adooiii..adakah lelaki niey sume same jew lebih kurang perangai?ntahla..segelintir jew yang macam niey..yang merosakkan nama buruk lelaki..kan..xdewla segelintir..majoriti kowt..haha..

back to story..member aq niey punya laa sayang gilew at diew..diew cite sume pasal budak laki niey at mak diew..n mak diew pun dah berkenan ngan budak niey..okay nampak sangat laa yang diew niey dulu baik kan? then,beberapa minggu yang lepas member aq cite perangai diew dah berubah..bukan berubah jadi jahat laa just diorang macam dah jarang contact..alasan si lelaki tu sebab busy study..pastu cakap sikit pun dah nak naik angin..haisshh..kenkadang bende kecik un diew boley ungkit2 sampai jadi besar..aq pulak yang tension..

member aq niey pulak sabar jewla..sebab member aq niey kenkadang keras kepala diew kemain..so tok mengelak kan perang dunia ke-14 tu yang aq soh diew sabar jew..time tu aq pikir diew tension kowt study..form 6 kan..memang pikir positif jew la nak sedapkan atiey si member niey..

then,1 haritu segalanya terungkai..time tu member aq niey tengah tengok2 gambar pew ntah..pastu diew cakap adew 1 gambar tu macam adew sorang budak pompuan niey..pastu tetibe time tu adew sorg budak bawah lepak situ skali..budak tu dengar yang si member aq niey cakap nama laki tu la..kebetulan nama budak pompuan yang member aq sebut tu sama nama bapak ngan si lelaki niey..so maybe budak tu salah dengar..n member aq un terkejut la cam mana budak tu boley tetibe cakap nama laki tu..n diew pun tanya :

member : eh ? kau cakap pew tadi?kau kenal ea budak laki tu
budak bawah : kenal..nape ? kawan akaq ea?
member : a'ah..manew kau kenal diew?
budak bawah : ooohhh..diew pakwe akaq kite..

gosh ! ini namanya terkejut beruk !

see?nampak x permainan diew?memula si member aq niey xpercaya..maybe orang lain..tapi bila dah bersoal jawab bagai ternyata ianya orang yang sama..okay sapew xsedih ann..member aq niey un blah arr n carik aq..tapi time tu aq tengah tydo so diew malas nak kacau..malam masa tusyen baru diew cari aq..aq sure sebelum diew cite at aq diew dah nangis habis-habisan..time cite at aq diew cover jew daripada nak leleh..yewla time tuisyen kan..takut orang nampak..

aq lagi lahh terkejut ! sebab aq memang xsangka diew laki camtu..time diew cite tu aq kemain maki2 ag..xsangka weyh ! aq pikir diew baik..member aq sedey sangat sebab dia teringat mak dia..mak diew un macam dah berkenan ngan budak tu..aq un kesian..tapi time tu tetibe aq terpikir pasal alip..adakah diew un macam si lelaki tu jugak?coz based pada cite member aq tu..perangai diew time xbetul tu lebih kurang jew macam alip..jarang kol or mesej tu perkara biasa..kenkadang aq yang kene kol dulu..kalau tunggu diew memang berjanggut la kan..serious aq terpikir pasal alip jew time tu..emm..ntahla..

yang sedihnya dahla besok befday member aq tu..okay memang such anice birthday present..aq memang salute gilew at lu bro..lu memang dah hancurkan cinta pertama member gua..lu memang hebat..n member aq un macam dah benci dengan sume lelaki..except family diew la kan..aq un dah xtau nak wat pew lagy dah..emm..hope sangat diew okay..xwat bende bodoh hanya sebab lelaki tu..emm

masalahnya perlu kew die buat sampai macam tu sekali..okay tau lah member aq dok asrama an..xboley nak 24/7 ngan kau..kalau bosan un xperlu la sampai kau nak mainkan perasaan diew..diew pun adew hati..xmacam kau..adoaii..agaknya orang laki niey pikir mentang2 la diorg boley kawin 4..so boley suka2 atiey jewla nak wat pompuan macam2..okay apsal aq tetibe melalut bab kawin niey..xkisah la kan..lebih kurang jew..emm..ramai jew aq dah jumpa spesies cam niey..suma xley pakai..aishh..

papew un taeyang tetap di hati..:D

TAKE NOTE ! : walaupun ramai lelaki yang berperangai camni..bersyukur la kita masih ada ayah,adik or abang yang bergelar lelaki..kannnn?hehe


Older Post | Newer Post