// Miss Mustache !

Bonjour!

Welcome to my blog, beautiful strangers. Drop nice words here. Follow me okeyh? :D. 
♡ TAEYANG .. ALIF .. TAEYANG .. ALIF .. TAEYANG ♡




Tagboard




My Melody

<

Kenangan Dulo-Dolu'

Stalker ♥
Hansel and Gretel
I'm Happy..:D
I'm hurt..again..:'(
Choitz♥
Jalan-jalan + Shopping-shopping :D
I'm back
Cooking Class XD
New Look
School session just around the corner !

Visit dem'

 Fana
 Auni
 Miya
 Nisa
 Jun



Twitter




The Mastermind

Basecode: Lurve
Editor: Nana Euphemia
Other:

Happy Birthday...Azwa
somebody sent this pic on my birthday n thanks ! :D


eii..hai..happy belated birthday azwa..ok wish kat diri sendiry..so for this year no cakes,no presents just have the killer-prank-party from budak2 jawa ngan pesah..syiot..marah-geram-happy..sume bercampur jadik 1..seriously diorang memang betul2 menguji kesabaran aq..ahhh..

16th May..same with teacher's day..that's why la aq paling malas nak bagi hadiah tok cikgu2 sekolah aq..sebab aq rase orang yang kene bagy presents kat aq..haha..*evil laugh*

cite pasal budak2 form 5 yang crazy tu..peh..memang rasa macam nak baling jew sume yang adew masa tu..malam tu dahlew aq diibaratkan seperti tunggul kayu..makan maggi sensorang..shit tol..tady katew nak makan sama2..syera is the most annoying..saket atiey gilew ngan perangai diew..nasib baik patient level aq tinggi..then,the next day syera n sapew2 lagy da lorat2 cakap at cikgu2 yang hari tu birthday aq..dapat double kiss from teacher noordini..haha..geli..aq bukannya jenis yang suka main kiss2 laga2 pipi niey..sebab teacher an..terima jew la..

then budak2 ostel ramai gilew la yang wish..ok thanks sume *throw flowers*..aq punya la ingatkan diorang memang xdew la nak kenakan aq ape2..so aq un wat bodo jew arr..balik tu pas solat straight tydo..then bangun balik tok turun prep..on the way nak pakai stoking (ostel tu kalau tu kena pakai stoking..jaga aurat la katekan coz adew pakcik n warden laky) tu..tetibe rase something yang len macam..bila bukak balik..pehh shit..malaun manew yang masukkan tepung dalam tu..i'll bet mesty syera n the geng punya keje..maybe diorang wat bende tu tyme aq tydo..n petang pulak time makan classmates aq siap ajak budak2 niey nanyi lagu "allah selamatkan kamu" tok aq..haha..serious malu..hanya mampu tutup muka jew la..

ok..macam2 ag aq kene..the night is the worst..dipendekkan cite sume berkaitan ngan bedak la..well hostel pompuan kan kaye ngan bedak..rambut aq abes putih kene carrie junior punya bedak.."nasib wangi"..locker punya tempat bukak tu pulak penuh ngan minyak..diorang boley gelak sakan tyme tengok rambut aq penuh ngan bedak..dahle tyme tu kat surau..shame much..then prep malam..abes prep ingat nak gy colling2..bukak jew beg wet syiling tu penuh gilew ngan bedak..ok sakan gilew diorang gelak..then geram punya pasal,aq simbah jew kepala dak wardah ngan bedak yang adew dalam tu..syera pun kene tapi xbanyak..

then naik dorm,baru nak bukak novel dah terabur bedak atas badan..ok tu memang sabar da nak tahap maksimum da..then syera n arissa naik aq mara2 diorang..tapi diorang macam shit..cakap minx penampar jew syiak..then,aq da geram aq naik tydo..da agak dah at selimut tu adew bedak..aq katil atas n aq kibas2 selimut tu then straight campak ke bawah..patient level da sampai tahap lampu merah menyala-nyala..sakit atiey gilew..nak prank pun agak2 arr..pastu effa ngan syera kibas selimut tu n bagy kat aq..pikir aq nak amik arr tu..aq tendang campak bawah balik..then diorang angkat balik..bende skunk aq mara bukan sebab apew,masalahnye bau selimut tu wat aq sakit hidung..aq dahlew jenis kalau tydo memang akan tutup muka pakai selimut tu..pastu bila bau diew da menusuk idung xkan boleynye nak tydo..pastu spoilkan mood aq nak study..dah arr besok tu paper P.A and I'm really really stupid on that subject..


so sampai sekarang arr xbertegur..diorang pikir diorang betul..siap cakap "alaa..normal la tu..birthday kan"..birthday x birthday..kalau da melampau tu memang mintak kaki arr kan..shit..n yang paling tambah aq punya sedey is..she not there..yes,she's changes..others said too..we're not as close as before..n i'm really hate that..emm..i really want the old her..she blame me on what happen..tapi aq wat biasa jew ngan diew..diew jew dah macam awkward ngan aq..hmm..papew jewla labu..people's change and she is one of them..hmm..ok ! case closed..bye :D
p/s:parents bagy adiah necklace baru..love you mak,ayah ! muah kiri kanan ! :*


Older Post | Newer Post