// Miss Mustache !

Bonjour!

Welcome to my blog, beautiful strangers. Drop nice words here. Follow me okeyh? :D. 
♡ TAEYANG .. ALIF .. TAEYANG .. ALIF .. TAEYANG ♡




Tagboard




My Melody

<

Kenangan Dulo-Dolu'

I'm hurt..again..:'(
Choitz♥
Jalan-jalan + Shopping-shopping :D
I'm back
Cooking Class XD
New Look
School session just around the corner !
unexpected holiday :D
#121212VIday
Boredness..

Visit dem'

 Fana
 Auni
 Miya
 Nisa
 Jun



Twitter




The Mastermind

Basecode: Lurve
Editor: Nana Euphemia
Other:

I'm Happy..:D
 
nampak camne taeyang senyum tu?camtu lew aq senyum sekarang..:D


Assalamualaikum..
arie tu aq dew tulis pasal si pakcik tue tu typu aq kan?bende tu dah setel dah..budak tu yang xberapa nak matang..hehe..aq malas nak slow talk ngan budak tu..pepandai arr die hidup dalam dunie yang diew cipta tu sendiry..I'm enough with that..

so sekarang aq happy..senyum sampai ke telinga..hope lepas niey xdew apew la yang akan berlaku..normal la tu kan..setiap relationship mesty adew la dugaannye kan..n kitew pun xyah nak terburu-buru wat keputusan..kepercayaan tu penting..haha bajet gilew ayat aq niey ha..

semalam 2 jam aq otp ngan diew..haha..bahagie ! dpat surprise lagy..pakcik tu memang suke bagy aq surprise larh..aq xtau pun sebelum niey yang diew tu terer main piano..haha..tu kan memang ciri2 lelaki idaman aq kan  yang terer men piano..cam taeyang tu..huhu..semalam diew bagy aq dengar diew main keyboard la..bukan piano.tapi samew jew kan adik-beradik..

aq punya lew gelak time diew ckap yang diew terer main piano..muke ganas bhai..tapi ngadap piano..haha..diew ckap "jangan pikir muke orang ganas tapi xrety main piano..muke ganas tapi haty adew lembut tau.." haha..aq da ckap darh lelaki yang terer main piano niey jiwa diew lembut sebenarnye.. brrr.. :D
macam2 lagu la yang diew main..diew katew paling diew suke lagu ombak rindu ngan inspektor gadget..korang pernah tengok x cite  inspektor gadget mase kecik2 dulu..aq xminat tapi adew la jugak tengok..xingat pun lagu diew camnew..mase diew main tu baru la ingat..memang adew la bunyi nye..pakcik niey blajar main menatang tu dari adik diew..thanks adik ! :D

one day nanty :D -insyallah

lepas main piano kitorang karaoke samew2..haha..best..aq rase malam tady la yang paling best..hehe..xsangke pulak diew sweet..dah 5 tahun kenal baru aq tau perangai diew yang sebenar-benarnye..and i'm happy with it..

dear alif afnan bin ahmad..please be mine forever..i tahu kita hanya mampu merancang tapi allah yang menentukan..

ya allah..kalau diew memang tercipta untukku..kau pelihara lah hubungan niey..dan kalau sebaliknya kau pisahkan la kami dengan cara yang terbaik..insyallah..amin

kay pen off..bye korang ! :D


Older Post | Newer Post