// Miss Mustache !

Bonjour!

Welcome to my blog, beautiful strangers. Drop nice words here. Follow me okeyh? :D. 
♡ TAEYANG .. ALIF .. TAEYANG .. ALIF .. TAEYANG ♡




Tagboard




My Melody

<

Kenangan Dulo-Dolu'

#121212VIday
Boredness..
MY 60-post
MAMA 2012 !
Happy Birthday Mama ! Saengil Chukka Hamnida Squir...
Kiss Me Snow
Nu'est and VIXX .. boooo !
Netbook baru ! XD
lalala...hatiey gumbira..! XD
Nak Amek Lesen larhhh ! :(

Visit dem'

 Fana
 Auni
 Miya
 Nisa
 Jun



Twitter




The Mastermind

Basecode: Lurve
Editor: Nana Euphemia
Other:

unexpected holiday :D
assalamuaalaikum and hye everybody..*lambai*

ok xdew mukadimah bagai..just straight to the point jew..
pagy jumaat tu tengah sedap2 aq tydo tetibe jew telefon rumah aq niey memekak..aq pun dengan malasnye pergi la angkat..rupanya makcu aq yang telefon..diew carik my parents..aq dahlew tengah mamai..merabung jewla aq jawab soalan diew kan..haha..waktu tu baru la aq sedar parents aq sorang un xdew at uma..xtau la pulak diorang gy manew an..aq bantai cakap at makcu aq tu yang diorang gy pasar..haha..handaw jew.. :P

haha..comelll..pastu aq tydo la balik..tetibe bapak aq balik..dengan kelam kabutnye die soh kitorang gy siap2 sume coz nak pergi kedah..makcik diew meninggal..aq xsedih pun..sebab aq memang xrapat pun ngan diorang..so aq pegy jewla siap2 an..
kol 9 or 10 kowt..kitorang da bertolak kuar rumah..aishh..aq da memang tydo lambat malam tu dalam kete memang tydo jewla keje aq..ngantok doh..sambil sumbat telinga dengan earphone..aq un tydo la..ngantok...:P pastu gy singgah makan at rawang..pastu sambung perjalanan n aq un sambung la tydo balik..memang tydo jewla keje aq..sakit2 badan aq tydo dalam kete tu..
perjalanan tu dahlew sumpah lamew gilew..melaka ke kedah..xjauh kau kate?aishh..penat..tapy aq rase bapak aq lagy penat kowt..coz diew yang drive kan..xtydo2..haha..cian diew..pastu sampai at kedah dalam kol 4 lebih kowt..masew tu da selesai da semua..so kitorang datang just berbual-bual jew la..aq senyap jew..sebab aq memang xrapat ngan diorang sume..

tapy at sane paling aq sakit atiey skali ngan sorang budak niey..annoying gilew..sakit atiey aq..xhabis-habis bukak mv gangnam style ngan mv fantastic baby..pastu cakap nak niey la yang rambut biru tu..aishh..baru bapew tahun..lima kew enam ntah..dah gatal2 nak curik bias aq..masalahnye budak tu macam menunjuk-nunjuk au..pikir aq bodoh nau kew pasal kpop niey..aishh..nasib baik aq niey tetamu jew..kalau adik aq tu..dahlame aq sepuk laju-laju..ngeee..

pastu xlama un at situ..lepas maghrib kitorang balik kampung at perak..sampai jew kampung aq terus bentang tilam and tydo..sumpah ngantok gilew..


comel x aq tydo?ngee..next day..siap2 nak balik melaka..aq ingatkan bapak aq nak terus jewla balik..pastu mak aq ajak singgah cameron..bapak aq un setuju jewla..lagipun memang rutin kitorang tiap tahun pun..kalau balik perak kalau sempat mesty singgah cameron..
jalan2 at situ..beli bantal strawberry yang gedabak punya besar tu..beli aiskrim..lalala..makan marrybrown..dan turun..xdew belanja sangat..sebab dah biasa pergy kan..strawberry pun xbeli sebab strawberry tu bile da sampai bawah,da bawak balik..xsedap..bende tu sedap mase makan at atas jew..ntahla..faktor iklim maybe..cameron highland pun da xbanyak beza..da xsejuk macam dulu..ntahla..kew aq yang xperasan sebab da selalu pergi ? haha..paling xley tahan air diew la..sejuk gilew..air gunung la katekan..masew tengah jalan-jalan tu tetibe nampak animal hat yang comel2 tu..serious mase tu aq teringat at gd..aq da senyum sorang2 da..nasib baik family aq xperasan..ngeee

xlama un lepak situ..pastu time nak turun tu..singgah jawp at adew 1 kedai tu jual durian..makan at situ jugak..bayangkan la..makan durian at tepi jalan tu..malu aq..nasib baik bukan family kitorang jew yang adew at situ..adew jugak la cina niey un makan jugak..mase makan tu pulak serious aq teringat at minhyuk yang kempunan nak makan durian..mase diorang datang sini..adew orang rekeman durian..tapy bila diew tanya kat mane boley dapatkan durian sorang pun xjawab..haha..kesian aq tengok laky aq kempunan..xpew la naty kalau diorang datang lagy aq bawakkan satu bakul durian pergi at show diorang..biar semua dapat rasa..haha..


da selesai sume baru la kitorang balik ruma..sampai ruma dalam kol 11 dekat kol 12..balik ruma..tengok surat asrama da sampai..aq malas nak bukak bab da ngantok gilew..mase tu aq pikir "mesty la aq dapat masuk asrama,kalau xdapat mesty surat niey sampai lambat"..soo memang betul aq dapat..rasa macam dah lamew jew xdapat surat macam tu..last mase hujung form 2..hujung form 3 dapat gark tapi diew tulis at situ PERMOHONAN ANDA DITOLAK ! haha..cdey gilew siottt..:P

so tu jewla cite aq tok kali niey..sory xdew gambar bab aq malas nak amek gambar mase at sane..xsangke an..rupanya orang meninggal tu adew hikmahnye..kalau x,mesty kitorang xgy jalan2 bab parents aq tu busy jew memanjang..walaupun just pergi cameron jew..tapy aq happy at least dapat luangkan mase ngan my family..ken ?k la..that's all for now..babai..

p/s : rasa macam nak tukar skin la..skin atin tory tuu macam awesome jew..walaupun pinkish..haha..:D




Older Post | Newer Post