// Miss Mustache !

Bonjour!

Welcome to my blog, beautiful strangers. Drop nice words here. Follow me okeyh? :D. 
♡ TAEYANG .. ALIF .. TAEYANG .. ALIF .. TAEYANG ♡




Tagboard




My Melody

<

Kenangan Dulo-Dolu'

Nak Amek Lesen larhhh ! :(
Segmen : Macam manew aku boley minat Kpop ?
Ostel oooo Ostel !..-_-
Balik Kampung !
I'm Free !
Bday Syue !
stitchNknot September pillow giveway !
Netball♥
Jamuan Raye Oztell12
ohhh..crush ! :(

Visit dem'

 Fana
 Auni
 Miya
 Nisa
 Jun



Twitter




The Mastermind

Basecode: Lurve
Editor: Nana Euphemia
Other:

lalala...hatiey gumbira..! XD

assalamualaikum and hye earthlings...

haha..bahagie gilew hidup niey..rase macam nak menari-nari macam rilakkuma tu...ngeee...

semalam my ex datang carik aq balik..opppss..sebelum tu sapew yunk agak2 menyampah nak bace post niey minx sory banyak2 ea...saye just menulis apew yang adew dalam pale otak niey..yewla niey an blog saye..XD

actually da lamew da kitorg kwan...lepas clash dulu kitorg still kawan sampai skunk..n aq still sayng diew ag..ngeee..dalam banyak2 ex , diew sowg jew ex aq yunk aq rapat..yg laen 2 sume da clash , sume wat hal masing2..malam tadi on the phone ngan diew sampai kol 3 pagi tu...gilew xgilew...rindu punye pasal..tu pun sebab arie niey diew xdew paper..so tu yang bergayut lame gilew 2..hehe..


tapiey yang xbest nye sepanjang mase  diew kol tu diew asyik cite pasal ex diew jew..bukan aq tapi name budak tu izza..lepas aq clash ngan diew , xl;amew pas tu diew kapel plak ngan izza..xkisah la an..da clash..masew kitorg kawan un diew adew la cite sikit2 pasal udax tu..kalo adew masalah diew citew at aq.. lagypun aq un kenal ngan budax tu..ex-junior aq at ostel lame..macam2 la an diew citew pasal udax 2..tapi best gark..at least diew jujur ngan aq an..tapi seriously udax 2 emank baek gilew..caring gilew..xmacam aq masew dulu..aq jahat sikit..hehe..

macam2 gark arr diew citew at aq pasal life diew..seriously shit diew banyak berubah lepas diew clash ngan dak izza tu..perangai diew sumpah jahat gilew..lumba motor la , hisap rokok la , curik moto la , n yang paling  buat aq shock skali diew masuk kelab n minum..shit..konon2 nak lepas stress la..frust menonggeng la..masew 2 memang aq maki diew habis2 la..tapi pas 2 diew cakap diew xcident masew diew mabuk (padan muke!XD) pas2 mak diew panggilkan ustaz yang adew 6ixth sense 2 n diew katew diew macam terpukau ngan ustaz 2 n  ustaz 2 tanye diew "ko wat apew masew sebelum xcident 2" n diew un mengaku jewla..owg da kene pukau..manew sedar papew an..so stat 2 la diew xwat lagy keje2 bodo 2..tapiey nampak sangat diew sayang at ex diew 2 sampai diew frust nak maty cam 2..kan..kan..kan..


tapi yg diew xley tinggalkan juz hisap rokok, kuar malam ngan lumba motor..ok la..at least bende laen da xwat darh..n nampak la an yang diew sangat jujur ngan aq..pas tu diew mintak aq kapel balik n jawapan aq "xtau"..diew tanye xsudi kew apew..ntahla..aq xtau nak cakap apew..tapi tengok dary care diew aq nampak la yang diew ikhlas nak kapel ngan aq balik..n diew seorang yang jujur..emmm..


lastly aq text diew n aq cakap at diew "kalau owg kapel ngan diew,diew ley berubah x? n sory kalo owg xley jadik sebaik izza " diew xbalas..maybe sebab diew ngah men futsal kowt..bab sebelum 2 diew ade cakap yang diew nak men futsal..gilew ark..kol 3 pagy gy men futsal..pas2 kol 4 lbih diewkol aq tapi aq xjawab bab aq da tidur..


tapi seriously aq still sayang at diew..so korang doakan aq ea supaya aq boley ubah perangai diew bile aq da kapel ngan diew naty..tu jew niat aq sebenarnye..aq nak ubah perangai diew..aq just kesian jew at diew ngan mak diew..bab aq un kira rapat jugak la an ngan mak diew..mak diew un baek ngan aq..menantu kesayangan kowt..haha ! k la..sampai sini jew aq nak citew..doakan aq ea korang..hehe.. k la.. ppyong..XD


Older Post | Newer Post