// Miss Mustache !

Bonjour!

Welcome to my blog, beautiful strangers. Drop nice words here. Follow me okeyh? :D. 
♡ TAEYANG .. ALIF .. TAEYANG .. ALIF .. TAEYANG ♡




Tagboard




My Melody

<

Kenangan Dulo-Dolu'

Nu'est and VIXX .. boooo !
Netbook baru ! XD
lalala...hatiey gumbira..! XD
Nak Amek Lesen larhhh ! :(
Segmen : Macam manew aku boley minat Kpop ?
Ostel oooo Ostel !..-_-
Balik Kampung !
I'm Free !
Bday Syue !
stitchNknot September pillow giveway !

Visit dem'

 Fana
 Auni
 Miya
 Nisa
 Jun



Twitter




The Mastermind

Basecode: Lurve
Editor: Nana Euphemia
Other:

Kiss Me Snow




Assalamualaikum and hye earthlings ! 

Tengok 2 blog kitew da berwajah baru..tapiey tu la macam xde beza nye dengan yang ori kan..seriously rase macam code niey complicated gilew..yewla aq manew lew pandai sangat nak bermain-main dengan kod niey kan..kan wat laen,laen pulak jadiknye..so aq biarkan jewla yang selebih tu..aq wat manew yang patut jew..

emm..nak tukar gambar pun kene carik yang betul-betul saiz macam tu..manew lagy nak carik..pakcik google jew la..tapi biasanya owner akan buatkan code untuk tentukan size gambar tu kan...tapiey nieey xdew..alololo..tension jugak la masew mule-mule tu..tapiey aq da terminat nak pakai skin niey kan..so terus kan jewla..hehe..

yang paling aq tension bahagian kredit diew xboley berfungsi..camnew ek?adew sesape boley tolong x?actually macam niey masew tengah edit tu boley tau bukak yang part credit tu..tekan at perkataan credit tu nanty kluar la senarai orang-orang yang nak dikreditkan..n then lepas da siap sume aq tekan la save template kan...pastu aq bukak menatang credit tu da xnak kluar-kluar pulak..penat aq tekan xde function pun..emm..so sesape yang agak-agak terer bab2 macam niey..tolong la ea..i really appreciate it..takut la pulak nanty owner niey cakap kitew curik hasil keje diew pulak..ahaaaa..: (

so far blog niey aq belum masukkan lagu lagy..nanty2 la..pening..xtau nak letak kat mane..arietu aq letak bawah code </style> kot..xboley..ingat nak stay dengan lagu yang lame..pas tu bile da letak jadik laen pulak diew..jadi cacat..haha..aq da cakap aq memang xrety edit-edit masukkan code bagai niey..aq rety yunk code yang simple2 je..hehe..tu la da rety gatal nak pakai code yang complicated niey nak pakai jugak..padan la dengan muke kau..

so tu jew la nak citew pasal skin niey..oohh ye..kalau sesape yang xtau lagy meh cini aq nak bagy tau..hehe..


pic niey untuk pergi ke post


yang niey pulak untuk ke "about me"


 yang niey untuk ke "affies" / link ..

 n yang niey pulak untuk kew taggieboard or shoutbox or apew jew la yang korang panggil..: )

k la..that's all..papai ! : )


Older Post | Newer Post