// Miss Mustache !

Bonjour!

Welcome to my blog, beautiful strangers. Drop nice words here. Follow me okeyh? :D. 
♡ TAEYANG .. ALIF .. TAEYANG .. ALIF .. TAEYANG ♡




Tagboard




My Melody

<

Kenangan Dulo-Dolu'

Netbook baru ! XD
lalala...hatiey gumbira..! XD
Nak Amek Lesen larhhh ! :(
Segmen : Macam manew aku boley minat Kpop ?
Ostel oooo Ostel !..-_-
Balik Kampung !
I'm Free !
Bday Syue !
stitchNknot September pillow giveway !
Netball♥

Visit dem'

 Fana
 Auni
 Miya
 Nisa
 Jun



Twitter




The Mastermind

Basecode: Lurve
Editor: Nana Euphemia
Other:

Nu'est and VIXX .. boooo !
Assalamualaikum and hye everybody...

ehem..straight to the point jew la..panas jugak ek citew VIXX ngan Nu'est kene boo masa Shout Awards malam tadiey..seriously rasa macam..arrgghh..teruk nyer diorang niey..

so dalam entry niey aq nak cakap sikit la pasal perangai haters niey..sebelum tu korang jangan la nak bash aq kew apew an.. coz niey juz pandangan aq jew..well maybe adew kowt yang akan cakap "la budak niey kpoper mesty diew nak backup kpop diew " ..terpulang la..tapi aq xsebelah kan mane-mane actually..aq juz cakap manew yang betul jew..terpulang la kalau korang nak terima ke x an..: )

emm..ok..aq kenkadang pelik jugak la ngan perangai haters niey..napew diorang benci sangat at kpop niey padahal diorang aq rasa xdew wat pape salah un..well diorang perform at S.A malam tadiey pun atas jemputan kan..bukan nye diorang gedik-gedik nak datang sini saje-saje..so kita sebagai tuan rumah sepatutnya kene la sambut guest tu dengan layanan yang baik..bukannya baling-baling benda and booo bagai..where's your manner arhh ?

i think this is paper...or something? almost hit Ravi!
emm..xkisah la..bende da lepas..cakap un xguna..bukan nye boley tarik balik sume 2..tapi aq respect gilew la non-kpoper yang join hashtag #malaysiasaysorrytovixxandnuest ..even korang xwat bende 2 tapi korang still backup other malaysian and say sorry to both group..kiranya korang still respect la group kpop tu even korang bukan kpopeers pun..tu la yang sepatutnya pun kan..hehe :)

sepatutnya kita kena la respect orang lain and respect gark ape yang orang lain minat..setiap orang mesti la adew minat masing-masing kan..so kalau yang niey minat kpop,korang xminat so biarkan jela..xsusahkan hidup korang pun..korang pun adew minat artis lain gark kan..so as long as korang respect orang punya minat,xkan adew la istilah haters or antis niey..korang pun dapat hidup tenang tanpa tambah dosa kan..xpayah susah2 nak gaduh bab nak backup pew yang korang minat..

emm..adew jugak yang cakap nu'est ngan vixx still cakap "We Love Malaysia" even da kene booo bagai..tu okay la..tapi ade yang bantah cakap diorang cakap macam tu sebab diorang ade side yang diorang kena jaga..takut hilang peminat or whatever..so kalau korang sedar macam tu nape korang xletakkan diri korang dalam situasi macam tu jugak..diorang adew side nak kene jaga so diorang cakap baik-baik..kitew? kite xdew side yang kite kene jage ke..kalau diorang takut hilang peminat , kita xtakut ke orang luar cakap kita macam-macam..xde adab la..kurang ajar la..wei tu maruah negara kita la wei..i thought islam xpernah ajar pun sambut guest dengan layanan yang buruk even guest tu bukan islam pun..so..think positive la people..

sorry la emotional sikit..aq just cakap pe yang aq rase betul je..terpulang la kat korang nak terima ke tak..n aq dengar cite la at twitter da kecoh cakap malaysia punya rank da naik no 3 as most rude country..from 34 naik jadi 3..wow ! hebat betul ! good job la haters..

so renung-renungkan la apew yang aq merepek tadiey..aq xpandai sangat nak bagy pendapat yang bernas..that's all..chow..assalamualaikum.. : )


Older Post | Newer Post