// Miss Mustache !

Bonjour!

Welcome to my blog, beautiful strangers. Drop nice words here. Follow me okeyh? :D. 
♡ TAEYANG .. ALIF .. TAEYANG .. ALIF .. TAEYANG ♡




Tagboard




My Melody

<

Kenangan Dulo-Dolu'

Happy Birthday Mama ! Saengil Chukka Hamnida Squir...
Kiss Me Snow
Nu'est and VIXX .. boooo !
Netbook baru ! XD
lalala...hatiey gumbira..! XD
Nak Amek Lesen larhhh ! :(
Segmen : Macam manew aku boley minat Kpop ?
Ostel oooo Ostel !..-_-
Balik Kampung !
I'm Free !

Visit dem'

 Fana
 Auni
 Miya
 Nisa
 Jun



Twitter




The Mastermind

Basecode: Lurve
Editor: Nana Euphemia
Other:

MAMA 2012 !
haaa..MAMA 2012 baru jew melabuhkan tirai tadiey..dalam kol 10 lebih kowt..aq tengok live streaming..sapew yang tengok at 8tv tu teruskan la yew..

haha..best ! aq tengok dari petang..sampai sanggup xmakan..ngeee..semate-mate nak tengok bigbang perform..seriously memang lame gilew la kan..memule tengok red carpet..xdew un diorang..kecewa abes la kan..pas tu dary awal diorang kate big bang nak perform..aq un tengok la cam orang bodoh..tunggu jew..tapy best la jugak..ramai arr jugak bias2 aq yang menang..tapi yang sedihnya beast 1 award pun xdew..cdey gilew..ksian yoseob..wat penat jew aq vote..xpela..xdew rezeki kowt..tahun niey tahun big bang dengan PSY..manew lew tau taun depan taun korang pulak kan..hehe..


ok..gd ncem..hehe..seriously diew banyak gilew menang..banyak kew? 3 kowt..so sebelum tunggu big bang perform kamera asyik tayang muke diew je..tau lew ncem..pas bigbang menang best male group..diew sorang jew naek..aq ingatkan yang laen xdatang..pas tu diew cakap membe laen sume tengah ready nak perform..sebab tu la diew sorang jew naik..halaaa..macam tau2 jew ek die menang..

peh nak tunggu diorang perform memang seksa..hehe..ramai jugak ea yang menang..yang menang besar kompem arr PSY ngan bigbang..untung la YG menang besar..

tunggu punya tunggu punya tunggu..last2 bigbang perform..gilew gempak ! habis jew MAMA tadi aq siap rewatch balik..nak tengok ? pergy at sini..memang gilew arr diorang..terjerit-jerit aq at uma niey..haha..da habis perform memang kamera asyik amek gambar diorang jewla kan..seriously diorang memang smart + handsome malam tuuu..haaaa..aq da gilew..daesung yang xperna rambut diew kaler biru sikit malam tu jew tetibe rambut diew warna itam pastu adew biru2 sikit..arggghh..jinja !top pulak dengan pink nyeee..haha..kelakar..


yang niey gd..aq xtau napew aq jumpe gambar diew jee..yang at muke tu rantai actually..serious rantai diew banyak gilew
so lastly diorang menang artist of the year ! xcited gilew aq..haha ! n yang sampaikan award tu at diorang jackie chan..tu yang bangge sikit tu..sengal..pastu aq ingatkan album of the year punya award diorang menang gark..tapy x..suju kowt yang menang..adew orang tweet cakap bigbang xmenang sebab ramai komplain album diorang banyak yang berkarat..lol..adew kew...

ok last song of the year PSY menang..memang la pun kan..xley kate ape lagy dah..hehe..

masew PSY menang..budak2  niey sibuk dance gangnam..haha..comelll !

yang penting aq excited tengok mama sebab adew big bang jew..walaupun aq xpaham apew diew cakap tapi aq tetap setia sebab nak tengok big bang jew..haha..k la..that's all..tahniah bigbang..bye

GD lagy..LOL aq xjumpe membe yang laen..seriously nampak macam JB pun adew an ??


the winner ! chukkae !

p/s :sesape yang xpat tengok MAMA tu boley gy search at mnet punya site at youtube..insyallah besok da adew kowt..sekarang tengah process lagy..:D


Older Post | Newer Post