// Miss Mustache !

Bonjour!

Welcome to my blog, beautiful strangers. Drop nice words here. Follow me okeyh? :D. 
♡ TAEYANG .. ALIF .. TAEYANG .. ALIF .. TAEYANG ♡




Tagboard




My Melody

<

Kenangan Dulo-Dolu'

School session just around the corner !
unexpected holiday :D
#121212VIday
Boredness..
MY 60-post
MAMA 2012 !
Happy Birthday Mama ! Saengil Chukka Hamnida Squir...
Kiss Me Snow
Nu'est and VIXX .. boooo !
Netbook baru ! XD

Visit dem'

 Fana
 Auni
 Miya
 Nisa
 Jun



Twitter




The Mastermind

Basecode: Lurve
Editor: Nana Euphemia
Other:

New Look
Assalamualaikum..=,+

just short entry..sebab tengah bosan niey..hehe..

sajew jew nak citew wei..blog kitew da ceria sikit..sebab kan sekarang niey musim hujan..so dalam blog niey pun hujan jugak la..ingat nak buat salji tapi sedar diri sikit arr..malaysia niey xdew salji..kalau adew un dekat genting ngan i-city jewla kowt..tu pun buatan..hehe..so thanks pada yang bagy tuto buat rain effect niey..sangat menarik (actually tak ingat  sapew tuan punya tuto nie..sorry)

ok xdew apew yang special sangat..dekat about tu dah tambah cikit-cikit..sebab dulu macam sikit sangat..aq xsuke..hehe..(sajew jew nak bagi korang kenal aq ngan lebih mendalam)..tapy macam banyak sangat kan gambar gd dalam niey..sorry ea den..xterniat un..hehe

tapi aq paling suke dekat biases tu..thanks pade atintory ngan wanaseoby bab tolong ajar wat cute bias list tu..i really appreciate it..



adew bias korang x kat sini? mesti adew punya kan..hehe..sorry..actually adew banyak lagi bias niey..tapi yang sampingan jewla..xpenting sangat..yang kat sini sume penting..haha..
to denin : sorry lagy sekali bab adew pic gd at situ..actually aq dah sangat gilew dengan big bang sekarang..so sebab diew leader..diew un masuk sekali la..mian..aq tau aq banyak curik bias kau..hehe

ok that's all nak cerita untuk malam niey..errr..actually da pagy..hehe..k la..my bantal,my rilakkuma,my mashimaro sume sudah panggil..haha..burbye..adios..


Older Post | Newer Post