// Miss Mustache !

Bonjour!

Welcome to my blog, beautiful strangers. Drop nice words here. Follow me okeyh? :D. 
♡ TAEYANG .. ALIF .. TAEYANG .. ALIF .. TAEYANG ♡




Tagboard




My Melody

<

Kenangan Dulo-Dolu'

Giveaway Ramadhan By NabilaMedan
K.O.R.E.A
Kpop Bookmark Giveaway by Nafaa
Lelaki
Curang !
Hangout ~
Hikayat Puteri Hang Li po Abad ke-20
Soalan Cepumas yang perlu dijawab :)
It's Over ! wuuyeeahh
Happy Birthday...Azwa

Visit dem'

 Fana
 Auni
 Miya
 Nisa
 Jun



Twitter




The Mastermind

Basecode: Lurve
Editor: Nana Euphemia
Other:

I'm The Winner !
yeah !

teruja plus excited masa tulis entry niey..haha

for the first time dalam sejarah menang giveaway ! haha.. excited..

arie tu kan adew join kpop giveaway tu..n pastu result diew dah keluar..okay so xsia-sia la kan aq minx balik minggu niey..sepatutnya xley balik coz minggu niey adew sekola ganty.
.
so bila bukak2 jew blog tu diew dah announce winner..pastu kene check no lu kat senarai peserta..




okay dah check..aq no 37..then scroll-2 ke bawah tetibe nampak niey !



yes ! nampak x result tu adew no 37 ? okay memula macam xcaye..banyak kali aq gy tengok at senarai peserta tu..n last..haha..tersenyum gumbira..alhamdulillah..
cepat2 aq gy send message dekat page yang diew suruh tu..tapi..aq macam xberpuas hati pulak ngan gambar yang aq pilih..sebab macam excited sangat kan..men pilih jew mana yang lawa..haha..

so macam xsabar laa kan nak tunggu bende tu sampai at uma..niey yang terlebih excited nak join giveaway lain niey..tengok kat dashboard cam ramai jew kan yang offer nak wat giveaway..haha..tengok la kalau rajin join lagy..kan..kan..kan..

kay jumpe lagi..xoxo..


Older Post | Newer Post