// Miss Mustache !

Bonjour!

Welcome to my blog, beautiful strangers. Drop nice words here. Follow me okeyh? :D. 
♡ TAEYANG .. ALIF .. TAEYANG .. ALIF .. TAEYANG ♡




Tagboard




My Melody

<

Kenangan Dulo-Dolu'

It's Over ! wuuyeeahh
Happy Birthday...Azwa
Stalker ♥
Hansel and Gretel
I'm Happy..:D
I'm hurt..again..:'(
Choitz♥
Jalan-jalan + Shopping-shopping :D
I'm back
Cooking Class XD

Visit dem'

 Fana
 Auni
 Miya
 Nisa
 Jun



Twitter




The Mastermind

Basecode: Lurve
Editor: Nana Euphemia
Other:

Soalan Cepumas yang perlu dijawab :)

ehem..aq pun xtau apew kemenatang niey..tapi fanee dah tag aku untuk jawab menatang niey..actually adew dua orang yang tag..tapi lagi satu tumacam dah lama sangat jew..sorry xpasan..yang fanee niey baru semalam diew tag..aku pun xtau nak buat apew sebenarnye..tengok contoh jewla..haha..okey jom start

Rules :
1.Post the rules
2.Write 11 things about yourself
3.Answer the question the tagger set to you
4.Create 11 questions for those you want to tag
5.Choose 11 bloggers to be tagged and link them to the post
6.You're not allowed to tag back

11 things about me !
1.Kpopers
2.SPM victims
3.Pengawas sekolah
4.Anak pakcik Azman dengan makcik Kamisah
5.suka gila laki yang terer main piano berbanding yang terer main gitar
6.In love dengan Alif Afnan b. Ahmad
7.Taeyang's scandal *:P
8.member2 selalu cakap yang aq niey high pitch gilew..orang kat sebelah pun cakap macam orang tu 10 meter jauhnya..
9.member selalu bising sebab aq selalu sangat mimpi laki..manew larh aq tau darh mimpi tu nak datang kan..hehe
10.suka gile warna biru dengan purple
11.aq cepat terasa weyh..tapi aq xsuka tunjuk..pendam tu lebih baik bagy aq..so semua orang akan nampak yang aq niey happy go lucky punya orang ! :D 

Soalan dari FANEE 


1.Awak minat group apa?
setakat niey just Big Bang dengan 2NE1 jew..B2ST dah xsangat..:P
2.Kalau awak sedih,awak akan dengar lagu apa?
emm..apew ek?lagu yang headbanging kowt..ntahla..actually lebih prefer luahkan kesedihan tu dalam diary or something..girlish kan?euuu..haha
3.Siapa bias awak?
Of course Taeyang..He's my ultimate bias !
4.Awak ship Chunji dengan siapa?
ehem..sorry ship chunji tu apew ek?ok kuno..xtau..sorry :P 
5.Pernah berangan pasal k idols?ceritakan
berangan tu sangatla selalu..aduhh..nak kene cerita ke?malu la..ok selalu berangan yang one day aku further study at korea n then terserempak ngan taeyang..kenal2..cite2..taeyang minx kapel n aq orang pertama yang kapel ngan diew..maklum la diewkan xpernah kapel..pastu diew selalu mainkan piano tok aq and so on lahh..ahhh..berangan..:P
6.Kalau awak jumpa dengan bias awak apa awak akan buat?
emm..apew ek?yang penting xkan melompat-lompat macam orang gilew..cover cun bak muslimah sejati..barulah diew akan rasa "oh dia niey xsama dengan fans aq yang lain"..see?barulah boley jadik special fan die..haha ! *evil laugh 
7.Awak ada kawan yang minat kpop? Siapa ?
hmmm..ramai..dulu adew group SugiZz..tu sume kaki2 kpop la tu..skunk diorang minat jugak tapi xfanatik macam dulu larh..selain tu den,effa,syue antara membe rapat aq yang minat kpop gark arr..
8.Makayah awak bising x awak minat kpop?
X..sebab xpernah tunjuk sangat yang aq minat gilew dengan kpop depan diorang 
9.Tengok Runningman?
Tengok ! suka gila show tu..kalau hari sabtu tu kan adew runningman marathon memang sampai pagi arr sanggup layan bende tu..haha 
10.Group pertama yang awak kenal
Super Junior ! 
11.Katakan awak pemimpin negara..apa yang awak akan buat?
 ehem..xtau nak jawab camne..tapi seriouly rasa macam nak biarkan just orang melayu jew kat negara niey..yang lain gy balik negara masing2..ok?huhhu politik..

ok tamat soalan dari fanee..alang2 tu jawab la sekali soalan dari adik iffah niey sekali..


emm..tulis jawapan jew ea?ok jom..

1.blue n purple
2.ultimate bias-Taeyang..

minat diew sebab eye smile diew tu..then,diew terer main piano n xpernah kapel..next,diew sangat loyal dengan friends diew..especially gd la..then,he's not a drunker..:D

3.minat kpop sejak form 1 kowt..time tu virus kpop memang terok melanda..

4.tabiat pelik?emm..ntahla..xdew apew yang bermain at fikiran sekarang..

5.bende yang paling xsuka..bende ea?ahh..xtau..sakit kepala pikir..rasanya adew..tapi xtau apew..haha..sorry

6.hadiah paling daebak? rantai emas tulen combined dengan emas putih..yeahh..baru dapat masa befday haritu..thanks pada mak n ayah..

7.peristiwa memalukan? rasa macam banyak..tapi malu la nak cite..

8.persamaan dengan bias?kami sama2 pendek..diew paling pendek antara member diew..n aq pun yang paling pendek antara member..haha

9.Boyfriend?ramai..special boyfriend sorang jew..Alif Afnan b. Ahmad..pakcik gila ! haha

10.aik?real name pun nak tanya? niey mesty dah ketandusan idea nak tanya apa niey..haha..my name is Nur Syahadatun Azwa bt. Azman

11.siapa paling suka dekat infinite?xminat infinite sangat..tapi L kowt..haha

ok tamat..panjang berjela x entry kali niey..okey rules 4 dengan 5 malas nak buat..buat niey pun sebab xnak menghampakan orang yang dah tag jew..haha..btw thanks pada yang tag..hope puas hati dengan jawapan tu..yang soalan iffah tu sorry kalau jawapan xmemberansangkan..otak beku arr malam2 niey..haha..

btw..thanks again..okey la..bye !


Older Post | Newer Post